süperforum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

süperforum

süperforum,pc hakkında herşey, games, film, software, msn, video klipler,

Anasayfa2008Latest imagesKayıt OlGiriş yap

Erkan Zengin yüksek uçuyor!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
kızılmavi
patron
patron
kızılmavi
Üye bilgileri
Rep Puanı: 11005
Erkan Zengin yüksek uçuyor! Vide
http://superoffline.super-forum.net
MesajKonu: Erkan Zengin yüksek uçuyor! Erkan Zengin yüksek uçuyor! Icon_minitimeCuma Ocak 23, 2009 1:46 pm

Erkan Zengin yüksek uçuyor! 7_240298_erkanzengin2201_414_232

Beşiktaş´ın İsveç´ten transfer ettiği Erkan Zengin, Denizlispor karşılaşmasında ilk 11´de olmak istiyor.
Beşiktaş’ın İsveç’ten transfer ettiği Erkan Zengin, Denizlispor karşılaşmasında ilk 11’de olmak istiyor. Antrenmanlardaki görüntüsüyle dikkat çeken genç futbolcu, “İsveç’teyken de Türkiye Ligi’ni yakından takip ediyordum. İsveç’te fizik güce dayalı futbol oynanıyor, ben ise teknik özellikleri ön planda olan bir futbolcuyum. Beşiktaş’a gelmemi sağlayan, güvenen ve transferimi gerçekleştiren Mustafa Denizli’nin vereceği her görevi yapmaya hazırım. Hiç bu kadar ateşli ve büyük bir taraftar kitlesi önünde mücadele etmedim. Beşiktaş taraftarı bana heyecan veriyor. Denizlispor maçında forma giymek istiyorum ve sabırsızlanıyorum” dedi. Beşiktaş’ın en büyük şampiyonluk adayı olduğunu dile getiren Erkan, takımına bu yolda katkı sağlayacağını sözlerine ekledi.

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası