süperforum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

süperforum

süperforum,pc hakkında herşey, games, film, software, msn, video klipler,

Anasayfa2008Latest imagesKayıt OlGiriş yap

Fotoğrafları gören var mı?

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
kızılmavi
patron
patron
kızılmavi
Üye bilgileri
Rep Puanı: 11005
Fotoğrafları gören var mı? Vide
http://superoffline.super-forum.net
MesajKonu: Fotoğrafları gören var mı? Fotoğrafları gören var mı? Icon_minitimeCuma Ocak 23, 2009 1:38 pm

Fotoğrafları gören var mı? 7_240451_yusuf2301_414_232

“Ben doğuştan Beşiktaşlıyım... İnanmayanlara fotoğraflarımı göstereceğim” diyen Yusuf Şimşek´in çocukluk resimleri hala bekleniyor.
BJK TV’ye konuşmuştu
Beşiktaş'ın sürpriz bir şekilde Trabzonspor’un elinden kaptığı ve Bursaspor’dan renklerine bağladığı Yusuf Şimşek, ilk röportajını BJK TV’ye yapmıştı. Daha önce Fenerbahçe forması giyen tecrübeli futbolcu, “Ben hep Beşiktaşlıydım... Hiçbir zaman bunu söylemekten çekinmedim. Beşiktaşlı olduğuma inanmayanlara imza töreninde çocuklukta Beşiktaş forması ile çekilmiş fotoğraflarımı göstererek yanıt vereceğim” demişti. Yusuf’un bu açıklaması sonrasında, herkes Yusuf’un fotoğraflarını merakla beklemeye başladı.

Açıklamaları çelişkili
Yusuf Şimşek’in 13 Ocak’taki bu açıklamasının üzerinden tam 10 gün geçti, ancak ne imza töreni yapıldı, ne de Yusuf Beşiktaş formalı fotoğraflarını spor kamuoyuyla paylaştı. Bilindiği gibi Fenerbahçe’de forma giydiği dönemde verdiği bir röportajda küçüklüğünden bu yana Fenerbahçe’ye sempati duyduğunu ve Sarı-Lacivertli renklere gönül verdiğini belirten Yusuf, Bursa’da görev yaparken de Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesinde FANATİK’e şu açıklamayı yapmıştı: Beşiktaş’a gol atıp, gerçek bir Bursasporlu olacağım...

Yusuf&Nobre testten geçti
Hafif sakatlıkları bulunan Mert Nobre ile Yusuf Şimşek, dünkü antrenman öncesinde kontrolden geçirildiler. Sağlık ekibinden yapılan açıklamada, iki futbolcunun da yarınki Denizlispor karşılaşmasında forma giyebilecekleri belirtildi. Bu arada fizyoterapist eşliğinde çalışan Bobo’nun ise pazartesi gününden itibaren takıma katılacağı ve Antalyaspor mücadelesinde sahadaki yerini alacağı kaydedildi.

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası