süperforum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

süperforum

süperforum,pc hakkında herşey, games, film, software, msn, video klipler,

Anasayfa2008Latest imagesKayıt OlGiriş yap

G.Saray'da 4 imza birden

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
mc__karakule
moderatör
moderatör
mc__karakule
Üye bilgileri
G.Saray'da 4 imza birden Vide
MesajKonu: G.Saray'da 4 imza birden G.Saray'da 4 imza birden Icon_minitimeCuma Ocak 23, 2009 12:50 pm

G.Saray'da 4 imza birden 3AF4F59166A3DB46BD7ECF4Dx
G.Saray'la sözleşme yenileyen dörtlü için Sezgin "Aslantepe kadromuzu takdim ediyorum" dedi

Florya'da şov

Galatasaray, iç transferde Ayhan Akman ve Semih Kaya ile 3'er, Servet Çetin ile 3.5, Hakan Balta ile de 4.5 yıllık sözleşme yeniledi. Florya'da yapılan toplu imza töreninde konuşan Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, "Yeni stadımız olan Aslantepe'deki kadromuzda yer alacak 4 arkadaşımızı şimdiden sizlere takdim ediyorum. Hayırlı olsun" dedi. Sezgin,
hedeflerinin bu kadroyu 3-4 yıl bir arada oynatabilmek olduğunu söyledi.

Servet: Oynarım!
Törende konuşan Servet, Sivas maçında oynamak istediğini belirterek, "Ağrılarım sürüyor ancak hocam uygun görürse Sivas'a gideceğim. İleriyi etkileyecek bir durum olmazsa oynama taraftarıyım" dedi. Milli futbolcu, ileride kulübüne de para kazandırarak Avrupa'ya gitmek istediğini kaydetti. Ayhan ise "3 yıl daha burada oynayacağım. Büyüklerime teşekkür ederim. Performansımla bunu hak ettiğimi düşünüyorum" ifadesini kullandı.

G.Saray'da 4 imza birden

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası