Konu: Need For Speed Undercover - 2008 - Full Çarş. Ocak 14, 2009 6:01 pm
yüklerken bir ön izleme
TANITIM / INTRODUCTION Türkçe Linklerin upload'ı bitti indirebilirsiniz! ilk link crack Beklenen an geldi!! Need for Speed: Undercover, oyunu serinin 12. oyunu karşınızda. Oyun EA Black Box geliştirip Electronic Arts tarafından yayınlamaktadır. Aylar öncesinden oyunun çıkacağını ve 18 kasım'da sizlere sunacağımızı söylemiştik, sözümüzü veriyor olmanın gururunu yaşıyoruz. Konusu Need for Speed: Most Wanted gibi şehir içinde illegal olarak yarışmak ve polislerden kaçmaktır.EA şirketi bu oyunun 2007 sonunda çıkarılan Need for Speed: Pro Street'ten daha çok sevileceğini düşünmektedir. Oyun şu an tarafımdan hazırlanmakta, bu haberi sizlerle paylaşmak istedim. Bizi takip etmeye devam edin..
Minimum Sistem Gereksinimleri: • OS: Windows XP SP3 or Vista SP1 • CPU: Intel Pentium 4 (or equivalent) CPU - 2.8 Ghz or higher (3.0GHz on Windows Vista) • RAM: 1GB RAM • Graphics: 128MB Video Card - Recommended cards include the Geforce 6500, Radeon 9500 or better DirectX compliant video card with Pixel shader 2.0 or above (AGP and PCI-Express only) • DirectX: 9.0c • HDD: 5.5 GB Free Space (minimum) • DVD-Drive: 8x • Multiplayer: Broadband Connection and Network Interface Card serialler: 45XP-A7C4-7D9S-68DZ-HBJB ZDUL-HXC2-KS6G-AN55-HTXN NJ9R-6ZVY-A96L-Q82W-WK72 XX6E-EMEQ-UH6T-KCUK-EBPN Z4DV-2QS2-HRAB-BZZA-5ZH7 AKYY-LGY2-FUPK-FBFB-BV4C
indirirken bir resim çektim, yaklaşık 4.5 saat içinde upload bitmiş olacak 18 kasım saat 2.30 sularında bitmesi gerekiyor normal şartlar altında. ben o saatte ders başında olacağım için chappy uyumamış olursa o ekleyecek linkleri yoksa ben sabah geldiğimde eklerim İnşallah.
English There will be the return of many ways of racing in Need for SpeedUndercover. Sprint, Circuit, Highway Battle (a new mode involving racing on a highway with heavy civilian and police traffic)[11], main missions (where the player performs specific missions usually involving the Tri-City Police Department).[12] , the "Cops and Robbers" mode, and a new gameplay mode called "The Heist"[13], however very little is known of this mode so far. Many multiplayer modes will be featured in side quests littered around the city in single player but there will be no drift events as there were in other NFS games.